Onze gedroogde rode besbessies uit Iran zijn een echte geheimtip en verrukken fijnproevers met hun zuur-fruitige smaak. In biologische kwaliteit zijn ze een uitverkoren zeldzaamheid.
De kleine rode bessen zijn in het Midden-Oosten alomtegenwoordig, waar ze zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Bij ons is de berberis echter vooral bekend als sierplant. Maar dat verandert, want steeds meer mensen herkennen de culinaire voordelen van deze vezelrijke superfoodbes.
De toepassingsmogelijkheden van de besbessies zijn bijna oneindig: ze smaken uitstekend in
muesli en
noot-fruitmixen, geven bak- en banketproducten een aangename zuurheid en kunnen ook uitstekend worden gebruikt in hartige gerechten. Proeer ze in een Perzisch rijstgerecht of in uw volgende salade en ervaar de unieke smaak van deze oosterse bes.
Ontdek de veelzijdigheid en de bijzondere smaak van onze biologische besbessies en verrijkt uw keuken met deze exotische superfoodbes!